Jori Olofsen

N.B. In verband met zwangerschapsverlof is Jori tot 17 november afwezig. In de loop van november worden weer afspraken bij haar ingepland.

Mijn naam is Jori Olofsen (1987). Per november 2015 ben ik werkzaam in de praktijk Van Kind tot Ouder. Daarnaast heb ik ruim zes jaar gewerkt bij Arkin jeugd & gezin in Amsterdam op de polikliniek voor kinder- en jeugdpsychiatrie. Vanaf november 2017 werk ik volledig in de praktijk. Van oorsprong ben ik orthopedagoog, afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna ben ik gestart met het opleidingstraject tot cognitief gedragstherapeut VGCT en EMDR therapeut. Van 2013 tot 2015 ben ik opgeleid tot GZ-psycholoog en sinds 2017 ben ik geregistreerd cognitief gedragstherapeut VGCt® en EMDR practitioner.

Mijn doel is kinderen, jongeren en (jong)volwassenen weer zo op weg te helpen dat zij zonder mijn hulp verder kunnen. Daarbij richt ik me op het inzetten van een effectieve behandeling, zoveel mogelijk aangepast aan de behoeften van de cliënt. Ik werk vanuit de hulpvraag, ben oplossingsgericht ingesteld en betrek de omgeving van de client. I