Evie Daniels

Mijn naam is Evie Daniels (1982), ik kom oorspronkelijk uit Limburg en ben sinds 2004 werkzaam als psycholoog. Ik heb psychologie gestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. In de jaren daarna heb ik brede kennis en ervaring opgedaan binnen de psychiatrie, zowel met kinderen en jongeren als volwassenen. In 2009 heb ik de postdoctorale opleiding tot GZ-psycholoog afgerond. De afgelopen zes jaar was ik werkzaam bij het Kinder- en jeugdtraumacentrum (KJTC, Kenter Jeugdhulp). Daar heb ik mij gespecialiseerd in de behandeling van kinderen, jongeren en hun ouders/verzorgers met posttraumatische stressklachten, problemen met rouwverwerking, pestervaringen, angsten, somberheid/depressie en gedragsproblemen. Ik ben EMDR-therapeut in opleiding tot EMDR practitioner.

Begin 2016 heb ik de overstap gemaakt naar het werken als zelfstandig psycholoog bij praktijk Van Kind tot Ouder. Hier bied ik laagdrempelige, deskundige en persoonlijke hulp op maat binnen een open en veilige sfeer. Ik help cliƫnten en gezinnen graag om weer in hun kracht te komen en met vertrouwen verder te gaan.

Naast mijn werk ben ik trotse moeder van drie zoons, waaronder een tweeling. Sinds ik moeder ben begrijp ik nog beter wat het ouderschap met zich meebrengt; een waardevolle aanvulling op mijn werk als psycholoog.

BIG-registratienummer: 89911978525
Lidnummer VEN (vereniging EMDR): 33752

Lidnummer NVGzP: 1466

Evie foto