Lonneke van Deursen

Na mijn studie ‘Kinder- en Jeugdpsychologie’ aan de VU in Amsterdam volgde ik, Lonneke van Deursen (1979), de tweejarige opleiding ‘Behandeling kinderen en jeugdigen en ouderbegeleiding’ aan de Rino te Amsterdam. Hierna volgde ik de postdoctorale opleiding tot GZ psycholoog met accent Kinder&Jeugd en de opleiding tot European Practitioner EMDR (K&J en volwassenen. Momenteel ben ik halverwege mijn opleiding tot psychotherapeut. Deze opleiding volg ik om me nog verder te specialiseren in de meer complexe problematiek bij zowel kinderen, als volwassenen.
Ik heb 12 jaar met veel plezier bij Arkin (GGZ instelling in Amsterdam) gewerkt en heb eind 2012 praktijk ‘Van Kind tot Ouder’ opgericht. Sinds september 2014 werk ik volledig in mijn eigen praktijk wat heel erg goed bevalt.

Als (kinder)psycholoog te Haarlem combineer ik een open en nieuwsgierige houding met kennis en ervaring. De sfeer is hierdoor laagdrempelig, ik sluit graag aan bij mijn klanten en ga op zoek naar de ‘klik’ om zo een goede werkrelatie op te bouwen. Ik kijk samen met u of het gezin welke doelen er gesteld k