Lonneke van Deursen

Na mijn studie ‘Kinder- en Jeugdpsychologie’ aan de VU in Amsterdam volgde ik, Lonneke van Deursen (1979), de tweejarige opleiding ‘Behandeling kinderen en jeugdigen en ouderbegeleiding’ aan de Rino te Amsterdam. Hierna volgde ik de postdoctorale opleiding tot GZ psycholoog met accent Kinder&Jeugd en de opleiding tot European Practitioner EMDR (K&J en volwassenen. Momenteel ben ik halverwege mijn opleiding tot psychotherapeut. Deze opleiding volg ik om me nog verder te specialiseren in de meer complexe problematiek bij zowel kinderen, als volwassenen.
Ik heb 12 jaar met veel plezier bij Arkin (GGZ instelling in Amsterdam) gewerkt en heb eind 2012 praktijk ‘Van Kind tot Ouder’ opgericht. Sinds september 2014 werk ik volledig in mijn eigen praktijk wat heel erg goed bevalt.

Als (kinder)psycholoog te Haarlem combineer ik een open en nieuwsgierige houding met kennis en ervaring. De sfeer is hierdoor laagdrempelig, ik sluit graag aan bij mijn klanten en ga op zoek naar de ‘klik’ om zo een goede werkrelatie op te bouwen. Ik kijk samen met u of het gezin welke doelen er gesteld kunnen worden en hoe deze gehaald kunnen worden. Ik behandel de meest uiteenlopende klachten (zie ook aanbod). Twijfelt u of u bij mij op het juiste adres bent? Bel of mail me dan; ik denk graag met u mee waar u het best op uw plek bent.

Lees hier wat cliënten over mij zeggen.

Af en toe word ik gevraagd mee te werken aan een artikel in een tijdschrift. Dit doe ik met veel plezier. In dec 2014 werkte ik mee aan het Artikel Mama’s kindjes in het blad Jij & Je Kinderen. Lees hier de tekst.

April 2014 stond er een artikel in de Kek Mama over buitensluiten waar ik aan mee werkte. Lees hier het hele artikel.

In het kader van de opleiding tot psychotherapeut waarmee ik 1-2-2016 ben gestart, zal ik 2 dagen per week in het centrum (Nieuwe Gracht) werken en maar 1 dag (vrijdag) in de Rijksstraatweg 249 aanwezig zijn. U kunt zich nog wel bij mij aanmelden; cliënten voor de specialistische GGZ (SGGZ) zal ik zoveel mogelijk in het Centrum zien.

Als BIG geregistreerd GZ psycholoog en Registerpsycholoog NIP/Kinder- en jeugdpsycholoog houd ik me aan de voorwaarden van het Nederlands Instituut van Psychologen (het NIP). Zie voor meer informatie hierover www.psynip.nl

Naast reguliere werkervaring beschik ik door mijn eigen gezin met twee jonge kinderen ook over praktijkervaring. Van mijn gezin leer ik dagelijks dingen die niet in de boeken beschreven staan.

Lonneke van Deursen - GZ Psycholoog Kinder en Jeugd

Lonneke van Deursen – GZ Psycholoog Kinder en Jeugd

Enkele registratienummers:
BIG registratie nummer: 69913963125
Registerpsycholoog NIP/Kind en Jeugd nummer: 00202317
AGB code zorgverlener: 94012634
AGB praktijkcode: 94(0)59912
KvK nummer: 34379839

Lidnummer VEN (vereniging EMDR): 32851

Lidnummer NVGzP: 2845

kwaliteitsstatuut